Ouale se bat bine cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga uleiul si se continua baterea pana ce compozitia devine cremoasa. Se adauga 1/2 din cantitatea de lapte, se omogenizeaza apoi se cerne jumatate din faina care a fost amestecata cu praful de copt, dupa care se pune si restul de lapte si cealalta parte de faina.
Compozitia omogenizata bine se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se aseaza deasupra ciresele si visinile desamburite (pot fi folosite si alte fructe) si se coace la foc potrivit.
Se serveste rece pudrata cu zahar.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii