Spalam ciresele, scoatem samburii si le lasam intr-o sita cat pregatim blatul.
Intr-un ibric adaugam ciocolata rupta bucatele, untul cubulete, punem la foc mic pana ce se topeste, amestecand continuu, adaugam cacao, omogenizam si lasam sa se raceasca.
Mixam ouale cu zaharul pana ce isi dubleaza volumul, adaugam untul topit si amestecam pana ce se omogenizeaza.
Amestecam faina cu praful de copt, un praf de sare, cernem deasupra amestecului de ciocolata. Amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza.
In alt vas amestecam branza de vaci cu ouale, zaharul vanilat, zaharul, esenta de rom.
In tava tapetata cu hartie de copt, adaugam un strat de blat, adaugam 1/2crema de branza, 1/2cirese, blat, crema de branza, cirese si deasupra aluatul de blat ramas.
Dam tava la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii