Spalam ciresele, scoatem samburii si le lasam intr-o sita cat pregatim blatul.
Intr-un ibric adaugam ciocolata rupta bucatele, untul cubulete, punem la foc mic pana ce se topeste, amestecand continuu, adaugam cacao, omogenizam si lasam sa se raceasca.
Mixam ouale cu zaharul pana ce isi dubleaza volumul, adaugam untul topit si amestecam pana ce se omogenizeaza.
Amestecam faina cu praful de copt, un praf de sare, cernem deasupra amestecului de ciocolata. Amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza.
In alt vas amestecam branza de vaci cu ouale, zaharul vanilat, zaharul, esenta de rom.
In tava tapetata cu hartie de copt, adaugam un strat de blat, adaugam 1/2crema de branza, 1/2cirese, blat, crema de branza, cirese si deasupra aluatul de blat ramas.
Dam tava la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii