Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava de 23/33 cm.
Se procedeaza ca la muffinsuri: ingredientele uscate se amesteca intr-un castron faina cernuta, praful de copt, bicarbonatul, zaharul, cacaua cernuta, sarea.
In alt castron se pun ingredientele lichide laptele, ouale, apa, uleiul, esenta vanile.
Dupa care pe unesc cele doua compozitii se amesteca bine si se pune pireul de banane (eu am pisat bananele cu o furculita). Se omogenizeaza si se pune in tava.
Se da la cuptor cam 40 minute (depinde de cuptor, cel mai bine se face testul cu scobitoarea). cand e gata se scoate si se da la racit.
Se glazureaza cu ciocolata topita cu frisca lichida pe baie de aburi sau mw la care se adauga si o lingura de unt.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorPrima data am vazut acest fel de zacusca anul trecut, la Ina-bucataras dragalas si am stiut din start ca o sa-mi placa, dar...
Zacusca de macrouMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii