Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava de 23/33 cm.
Se procedeaza ca la muffinsuri: ingredientele uscate se amesteca intr-un castron faina cernuta, praful de copt, bicarbonatul, zaharul, cacaua cernuta, sarea.
In alt castron se pun ingredientele lichide laptele, ouale, apa, uleiul, esenta vanile.
Dupa care pe unesc cele doua compozitii se amesteca bine si se pune pireul de banane (eu am pisat bananele cu o furculita). Se omogenizeaza si se pune in tava.
Se da la cuptor cam 40 minute (depinde de cuptor, cel mai bine se face testul cu scobitoarea). cand e gata se scoate si se da la racit.
Se glazureaza cu ciocolata topita cu frisca lichida pe baie de aburi sau mw la care se adauga si o lingura de unt.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii