Prajitura cu Ciocolata (moelleux Au Chocolat)

Postat pe: 20-12-2010
(0)

Ingrediente

6 oua intregi
300 g zahar
150 g ciocolata de patiserie
6 linguri de apa
200 g unt
90 g faina de grau

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se rupe ciocolata in bucatele, se pune la topit cu untul si apa; Deoparte se bat ouale cu zaharul bine pana isi schimba culoare (devin mai albe si spumoase).

Se adauga ciocolata calda, se amesteca bine si se adauga faina. Se unge tava cu unt si da la copt (temperatura 180 grade) timp de 15-20 min.
Ideal ar fi ca compozitia sa fie impartita pentru coacere in mulaje de silicon sau tavite rotunde ca pentru savarine deoarece mijlocul ramane fondant. Eu servesc alaturi cu crema englezeasca.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura cu Ciocolata (moelleux Au Chocolat)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura cu Ciocolata (moelleux Au Chocolat)