Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat si uleiul. Se cerne faina peste galbenusuri si se amesteca. Se toarna lapte si se amesteca pana cand avem un aluat nici prea tare nici prea moale, sa nu curga de pe lingura.
Albusurile se bat spuma si se adauga la aluat. Se amesteca.
Se pune hartie de copt intr-o tava si se toarna aluatul. Se pun capsunile deasupra.
Se da la cuptor aproximativ 45 de minute.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii