Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat si uleiul. Se cerne faina peste galbenusuri si se amesteca. Se toarna lapte si se amesteca pana cand avem un aluat nici prea tare nici prea moale, sa nu curga de pe lingura.
Albusurile se bat spuma si se adauga la aluat. Se amesteca.
Se pune hartie de copt intr-o tava si se toarna aluatul. Se pun capsunile deasupra.
Se da la cuptor aproximativ 45 de minute.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii