Prajitura cu Cafea

Complexitate
medie

Ingrediente

  • un blat de pandispan
  • Crema de cafea:
  • 150ml smintina dulce
  • 1 lingura lichior de cafea
  • 200g ciocolata amaruie
  • Crema de unt:
  • 250g unt
  • 125g zahar
  • 2 oua
  • 2 linguri cafea instant pulbere
  • Glazura:
  • 1-2 linguri cafea
  • ciocolata topita

Mod de preparare

Crema de cafea:
Ciocolata se topeste in smintina calduta, se adauga lichiorul de cafea, si se lasa la racit.

Crema de unt:
Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul, se adauga untul si cafeaua.

Pandispanul se taie in doua. O jumatate se stropeste cu cafea, se unge cu crema de unt. Se adauga a doua crema si se pune a doua jumatate de blat. Si acest blat se stropeste cu cafea si cu ciocolata topita.

Se lasa la racit. E mai buna a doua zi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa