Prajitura cu Cafea

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

un blat de pandispan
Crema de cafea:
150ml smintina dulce
1 lingura lichior de cafea
200g ciocolata amaruie
Crema de unt:
250g unt
125g zahar
2 oua
2 linguri cafea instant pulbere
Glazura:
1-2 linguri cafea
ciocolata topita

Mod de preparare

Crema de cafea:
Ciocolata se topeste in smintina calduta, se adauga lichiorul de cafea, si se lasa la racit.

Crema de unt:
Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul, se adauga untul si cafeaua.

Pandispanul se taie in doua. O jumatate se stropeste cu cafea, se unge cu crema de unt. Se adauga a doua crema si se pune a doua jumatate de blat. Si acest blat se stropeste cu cafea si cu ciocolata topita.

Se lasa la racit. E mai buna a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Prajitura cu Cafea" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura cu Cafea