Se pune intr-o oala margarina (in jur de 2-3 linguri de supa) la foc incet sa se topeasca. Intre timp, se zdrobesc biscuitii (in bucati mici, ca si pt salam biscuiti). Cand s-a topit margarina se pun biscuitii peste si se amesteca bine cu margarina (sa fie ca o pasta). Acest amestec se pune pe fundul unei forme rotunde de prajitura (cam de 24 cm) si se preseaza bine, sa acopere tot fundul formei.
Se introduce in congelator 10 minute.
Intr-o oala se amesteca bine cu mixerul: branza, iaurtul, zaharul. Cand ati amestecat bine ingredientele si ati scos forma din congelator se pune amestecul peste biscuiti si se baga la cuptor, la 180 grade. Se lasa pana se formeaza bine branza (se incheaga bine).
In momentul in care scoateti prajitura din cuptor, calda se unge deasupra cu gemul de fructe rosii (gemul sa nu fie tare, sa fie un gem mai slab, mai moale).
Dupa ce se raceste se introduce in frigider. Se serveste rece. E foarte gustoasa si e foarte usoara.
Pofta buna!!!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm facut patru portii de somon la cuptor, dar pentru fiecare am pus alta garnitura: cartofi, broccoli cu morcov, sparanghel...
Somon la cuptor cu 4 garnituriAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii