Se pune intr-o oala margarina (in jur de 2-3 linguri de supa) la foc incet sa se topeasca. Intre timp, se zdrobesc biscuitii (in bucati mici, ca si pt salam biscuiti). Cand s-a topit margarina se pun biscuitii peste si se amesteca bine cu margarina (sa fie ca o pasta). Acest amestec se pune pe fundul unei forme rotunde de prajitura (cam de 24 cm) si se preseaza bine, sa acopere tot fundul formei.
Se introduce in congelator 10 minute.
Intr-o oala se amesteca bine cu mixerul: branza, iaurtul, zaharul. Cand ati amestecat bine ingredientele si ati scos forma din congelator se pune amestecul peste biscuiti si se baga la cuptor, la 180 grade. Se lasa pana se formeaza bine branza (se incheaga bine).
In momentul in care scoateti prajitura din cuptor, calda se unge deasupra cu gemul de fructe rosii (gemul sa nu fie tare, sa fie un gem mai slab, mai moale).
Dupa ce se raceste se introduce in frigider. Se serveste rece. E foarte gustoasa si e foarte usoara.
Pofta buna!!!
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatZilele astea încă am avut liber, așa că am mai butonat TV-ul și Internet-ul. Am observat că la PaprikaTV, în...
Caramel preparat in casaAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii