Se pune intr-o oala margarina (in jur de 2-3 linguri de supa) la foc incet sa se topeasca. Intre timp, se zdrobesc biscuitii (in bucati mici, ca si pt salam biscuiti). Cand s-a topit margarina se pun biscuitii peste si se amesteca bine cu margarina (sa fie ca o pasta). Acest amestec se pune pe fundul unei forme rotunde de prajitura (cam de 24 cm) si se preseaza bine, sa acopere tot fundul formei.
Se introduce in congelator 10 minute.
Intr-o oala se amesteca bine cu mixerul: branza, iaurtul, zaharul. Cand ati amestecat bine ingredientele si ati scos forma din congelator se pune amestecul peste biscuiti si se baga la cuptor, la 180 grade. Se lasa pana se formeaza bine branza (se incheaga bine).
In momentul in care scoateti prajitura din cuptor, calda se unge deasupra cu gemul de fructe rosii (gemul sa nu fie tare, sa fie un gem mai slab, mai moale).
Dupa ce se raceste se introduce in frigider. Se serveste rece. E foarte gustoasa si e foarte usoara.
Pofta buna!!!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii