Prajitura cu branza si blat de cacao razuit (Rudy)

Postat pe: 17-02-2019
(0)

Ingrediente

Aluat:
300 g faina (sau cat cuprinde)
1 plic praf de copt (10 g)
150 g zahar
1 galbenus
1 praf de sare
25 g cacao
Umplutura:
750 g branza pufoasa cu smantana
200 g zahar
3 oua + 1 albus
esenta de rom
100 g stafide
Dimensiune tava: 21/31 cm
250 g unt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

15 portii
Faina cernuta, praful de copt, zaharul, untul taiat bucatele, galbenusul, sarea, si cacaua se amesteca si se framanta pana cand se obtine un aluat nelipicios.

*Pentru inceput se pune mai putina faina (200 g, de exemplu) si se mai adauga daca este necesar.

Se imparte aluatul in doua parti egale, se pune in cate o folie si se da la rece pentru jumatate de ora.

Se pregateste umplutura: branza, zaharul, ouale, albusul ramas de la aluat, esenta de rom si stafidele (spalate) se pun intr-un vas si se amesteca.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt se da pe razatoarea cea mare o parte din aluat. Se toarna umplutura. Se rade cealalta parte de aluat.

Se introduce tava la cuptor pana cand prajitura este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Prajitura cu branza si blat de cacao razuit (Rudy)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura cu branza si blat de cacao razuit (Rudy)