1. Scurgem visinele si branza de vaci intr-o strecuratoare fina. Batem untul cu 100 g zahar pana obtinem un amestec spumos, adaugam zaharul vanilinat si sucul de lamaie si batem totul pana obtinem o crema omogena. Separam ouale. Incorporati-le unul cate unul.
Amestecam grisul cu praful de copt si budinca de vanilie, apoi incorporam acest amestec incet in crema. Batem albusul cu restul zaharului pana cand amestecul se intareste. Incorporam visinele, branza dulce si spuma de ou in crema.
2. Incingem cuptorul la 175 grade C. Turnam crema obtinuta intr-o forma de sufleu (diametru 26 cm), intindeti-o uniform si coaceti-o cca. 70 de minute. Apoi lasam prajitura sa se linisteasca 30 de minute in forma.
Inainte de servire, presarati-o cu putin zahar pudra.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii