Pentru a prepara blatul vom amestecam toate ingredientele, iar faina o adaugam treptat pana cand obtinem un aluat elastic si nelipicios ce il punem la frigider acoperit cu o folie.
Pentru a prepara umplutura, vor separa galbenusurile de albus, iar albusul il vom bate spuma tare cu 8 linguri de zahar. Restul ingredientelor si zaharul ramas le mixam pana devin o crema. Crema obtinuta o amestecam cu albusurile batute spuma.
Vom unge o tava in care vom aseza prima foaie de aluat-crema-aluat.
Vom introduce tava la cuptor pentru 60 minute la foc mic.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii