Preincalzim cuptorul.
Mixam 1 ou intreg cu 75 g de zahar pudra si cu 100 g unt moale. Amestecam faina cu praful de copt, cu zaharul vanilat si cu cele doua linguri de cacao si adaugam peste crema de unt si ou. Adaugam 150 ml lapte si omogenizam. Blatul e gata.
Mixam cu robotul 500 g branza de vaci cu 150 g zahar. Adaugam 2 oua intregi, o lingura cu varf de faina alba, esenta de rom, si omogenizam . La sfarsit, adaugam ananasul taiat marunt.
Tapetam cu hartie de copt o tava cu diametrul de 23 cm si peretii detasabili. Punem jumatate din compozitia blatului si o dam la cuptor pentru 12 minute. Apoi, scoatem tava si adaugam compozitia de branza si ananas si deasupra restul de compozitie pentru blat. Nivelam cu atentie, iar daca se mai amesteca putin blatul cu branza, nu e problema. Ramane la fel de buna.
Dam la cuptor, pentru 35-40 de minte. Pentru siguranta, facem testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca in tava, apoi o decoram dupa inspiratie sau o lasam simpla. Pastrati prajitura la frigider, pana in momentul servirii.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii