Preincalzim cuptorul.
Mixam 1 ou intreg cu 75 g de zahar pudra si cu 100 g unt moale. Amestecam faina cu praful de copt, cu zaharul vanilat si cu cele doua linguri de cacao si adaugam peste crema de unt si ou. Adaugam 150 ml lapte si omogenizam. Blatul e gata.
Mixam cu robotul 500 g branza de vaci cu 150 g zahar. Adaugam 2 oua intregi, o lingura cu varf de faina alba, esenta de rom, si omogenizam . La sfarsit, adaugam ananasul taiat marunt.
Tapetam cu hartie de copt o tava cu diametrul de 23 cm si peretii detasabili. Punem jumatate din compozitia blatului si o dam la cuptor pentru 12 minute. Apoi, scoatem tava si adaugam compozitia de branza si ananas si deasupra restul de compozitie pentru blat. Nivelam cu atentie, iar daca se mai amesteca putin blatul cu branza, nu e problema. Ramane la fel de buna.
Dam la cuptor, pentru 35-40 de minte. Pentru siguranta, facem testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca in tava, apoi o decoram dupa inspiratie sau o lasam simpla. Pastrati prajitura la frigider, pana in momentul servirii.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii