Se amesteca toate ingredientele bine, faina, untul, oul, zaharul, praful de copt si cacaoa.
La sfarsit se adauga smantana. Din aluatul rezultat lasi deoparte o bucata/cantitate (asa din ochi) si apoi cu restul intinzi o foaie cu o lingura, in tava unsa cu unt si tapetata cu faina sau captusita cu hartie.
Crema: Se amesteca toate ingredientele la un loc si apoi se adauga albusurile spuma. Se incorporeaza usor albusurile si se toarna crema formata peste foaia de aluat din tava.
Se amesteca bucata de aluat pusa deoparte cu faina, asa incat sa devina ceva mai tare si buna de ras. Se rade deasupra cremei de branza. Se pune in cuptor sa se coaca, la foc potrivit.
Se serveste calduta sau rece.
Reteta din revista "Practic in bucatarie", iunie 2010.
o prajitura aspectoasa si gustoasa.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii