Din ingredientele mentionate pregatesti un blat de pandispan pe care-l coci intr-o tava tapetata cu hartie e copt. Pana se raceste blatul, se pregateste crema:
Din praful de budinca si lapte se prepara o crema, conform indicatiilor de pe plic. Se lasa sa se raceasca. Se moaie gelatina nu 2-3 linguri de apa. se spumeaza untul cu zaharul pudra. Cand se raceste crema se amesteca gelatina cu 3-4 linguri de crema, apoi cu toata crema. Dupa ce s-a incorporat gelatina se amesteca untul cu crema (cate o lingura de crema treptat in unt)
Se acopera blatul cu un strat nu prea gros de crema, peste care se pun bananele care au fost taiate in doua (in lung), avand grija a se acopere toata suprafata blatului. Peste banane se pune restul cremei.
Se lasa la rece cateva ore pana se intareste crema. In mod normal se pune deasupra o glazura de ciocolata. Eu am facut o glazura dr oetker, mai subtire, peste care am presarat nuca de cocos.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaImi place foarte mult placinta turnata, numai ca nu inteleg de ce se incrudeaza. M-am gandit ca poate s-a intamplat altadata...
Placinta turnata cu mere si nuca de cocosAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii