Din ingredientele mentionate pregatesti un blat de pandispan pe care-l coci intr-o tava tapetata cu hartie e copt. Pana se raceste blatul, se pregateste crema:
Din praful de budinca si lapte se prepara o crema, conform indicatiilor de pe plic. Se lasa sa se raceasca. Se moaie gelatina nu 2-3 linguri de apa. se spumeaza untul cu zaharul pudra. Cand se raceste crema se amesteca gelatina cu 3-4 linguri de crema, apoi cu toata crema. Dupa ce s-a incorporat gelatina se amesteca untul cu crema (cate o lingura de crema treptat in unt)
Se acopera blatul cu un strat nu prea gros de crema, peste care se pun bananele care au fost taiate in doua (in lung), avand grija a se acopere toata suprafata blatului. Peste banane se pune restul cremei.
Se lasa la rece cateva ore pana se intareste crema. In mod normal se pune deasupra o glazura de ciocolata. Eu am facut o glazura dr oetker, mai subtire, peste care am presarat nuca de cocos.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii