Se topeste untul. Se bat albusurile spuma cu zaharul, apoi galbenusurile cu un varf de cutit de sare si praful de copt se amesteca cu faina.
Dupa ce s-au batut albasurile se adauga galbenusurile si untul topit si se amesteca. Apoi se pune faina si vom obtine un aluat mai dens.
Se unge o tava cu ulei, se rastoarna compozitia in tava si deasupra se pun bucatelele de ananas scurse in prealabil.
Se coace vreo 20-25 minute depinde de cuptor (pana se rumeneste deasupra sau se incearca cu scobitoarea).
Se scoate din cuptor si se pudreaza cu vanilie.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaIeri am fost la cules de fragi,am facut dulceata si mi-am oprit si pentru un desert rapid.....ce a iesit,a iesit....de gust...
Desert cu fragiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii