Se topeste untul. Se bat albusurile spuma cu zaharul, apoi galbenusurile cu un varf de cutit de sare si praful de copt se amesteca cu faina.
Dupa ce s-au batut albasurile se adauga galbenusurile si untul topit si se amesteca. Apoi se pune faina si vom obtine un aluat mai dens.
Se unge o tava cu ulei, se rastoarna compozitia in tava si deasupra se pun bucatelele de ananas scurse in prealabil.
Se coace vreo 20-25 minute depinde de cuptor (pana se rumeneste deasupra sau se incearca cu scobitoarea).
Se scoate din cuptor si se pudreaza cu vanilie.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii