Prajitura Corina

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200g zahar + 200g zahar pudra
  • 200g faina
  • 200g nuca
  • 1 baton ciocolata
  • 2 linguri cacao
  • 6 oua
  • zahar vanilat
  • 1 margarina

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albus. Galbenusurile se amesteca cu 200g zahar pudra si se obtine o pasta omogena. Albusurile separate se bat spuma. Cele 200g zahar si margarina se freaca pana se obtine o crema. Apoi peste ele se adauga cacao, apoi nuca si faina si ouale batute spuma. Se introduce la cuptor la temperatura medie. Cand este aproape coapta se scoate din cuptor si se adauga deasupra galbenusurile frecate cu zahar si se introduce din nou la cuptor. Dupa ce este gata se scoate si se rade ciocolata deasupra.
Tava de copt trebuie unsa bine cu faina inainte de a turna compozitia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa