Se amesteca zaharul cu untul, dupa care se adauga oul amestecand bine.
Dupa care faina cernuta impreuna cu praful de copt si bicarbonatul amestecand sa rezulte un aluat sfaramicios. Se adauga si vanila si un pic de sare.
La urma alunele taiate, ciocolata (gocce) amestecand trebuie sa ramana un aluat nisipos.
Se pune intr-o forma de 24 cm unsa bine eu am preferat hartia de copt, jumatate din aluat se preseaza cu mana si se pun cateva linguri de nutella si restul aluatului presand usor cu mana.
Se coace la 180° pentru 25 min.
Este delicioasa gustul divin pentru cine adora biscuitii americani cu ciocolata.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIdeea am preluat-o de la Sara&Mike,foarte mult mi-au plăcut ,mai ales că e o reţetă simplă ,iar pentru umplutură se pot...
Bocceluţe din cotlet de porc umplute cu cârnaţiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii