Puneti ciocolata la topit cu un pic de apa. Cand sa topit adaugati untul, zaharul si galbenusurile de la oua. Montati albusurile spuma cu un pic de sare, apoi transferiti ciocolata topita intr-un vas mai mare, adaugati spuma de albusuri si amestecati cu atentie de jos in sus.
Completati cu cele 4 linguri de faina, amestecati bine si varsati totul intr-o tortiera cu peretii detasabili. Cei care vor sa adauge si para o vor taia felii subtirele si o vor adauga in compozitie. Dati tortiera la cuptorul incalzit pentru 20-25 min la 180°c. Pofta buna

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii