Puneti ciocolata la topit cu un pic de apa. Cand sa topit adaugati untul, zaharul si galbenusurile de la oua. Montati albusurile spuma cu un pic de sare, apoi transferiti ciocolata topita intr-un vas mai mare, adaugati spuma de albusuri si amestecati cu atentie de jos in sus.
Completati cu cele 4 linguri de faina, amestecati bine si varsati totul intr-o tortiera cu peretii detasabili. Cei care vor sa adauge si para o vor taia felii subtirele si o vor adauga in compozitie. Dati tortiera la cuptorul incalzit pentru 20-25 min la 180°c. Pofta buna
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii