Blat:
7 albusuri se bat spuma tare cu 7 linguri zahar, se adauga 100 gr cocos, 1 lingura faina si 1/2 praf de copt.
Se unge o tava si se aseaza in el compozitia si se da la cuptor la copt.
Crema:
Se amesteca intr-un vas plicul de budinca cu plicurile de capucino si se amesteca treptat cu laptele si apoi se pune la fiert pana se ingroase. Dupa ce a racit adaugam la el rama si amestecam bine pana se omogenizeaza.
Dupa ce blatul a racit punem deasupra crema de capucino si pregatim, hai sa zicem glazura ce vine deasupra cremei.
Cele 7 galbenusuri se fierb cu 7 linguri de zahar pe baie de abur pana se ingroase si apoi se pune deasupra cremei de capucino. Se presara cu ciocolata razuita sau cu cacao.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteDe ceva timp visez la un desert delicios cu fistic. Tocmai ce am cumparat niste capsuni dulci si aromate, asa ca am zis ca...
Desert tarta cu fistic, capsuni si ciocolataCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii