Prajitura Capucino

Complexitate
redusa
Prajitura Capucino

Ingrediente

  • 7 oua
  • 14 linguri zahar
  • 100 gr nuca cocos
  • 1 lingura faina
  • 1/2 praf de copt
  • 4 plicuri capucino de vanilie
  • 1 plic budinca vanilie
  • 300 ml lapte
  • 1 cub rama
  • ciocolata sau cacao pt ornat

Mod de preparare

Blat:
7 albusuri se bat spuma tare cu 7 linguri zahar, se adauga 100 gr cocos, 1 lingura faina si 1/2 praf de copt.

Se unge o tava si se aseaza in el compozitia si se da la cuptor la copt.


Crema:
Se amesteca intr-un vas plicul de budinca cu plicurile de capucino si se amesteca treptat cu laptele si apoi se pune la fiert pana se ingroase. Dupa ce a racit adaugam la el rama si amestecam bine pana se omogenizeaza.

Dupa ce blatul a racit punem deasupra crema de capucino si pregatim, hai sa zicem glazura ce vine deasupra cremei.

Cele 7 galbenusuri se fierb cu 7 linguri de zahar pe baie de abur pana se ingroase si apoi se pune deasupra cremei de capucino. Se presara cu ciocolata razuita sau cu cacao.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici