Preparare crema
Ouale si zaharul batute bine se pun la fiert intr-un ceaunel pana incep sa fiarba. Gelatina se pune si ia la hidratat in 100ml apa rece dupa care se adauga peste amestecul de ou si zahar cat inca este cald. Batem frisca bine peste ia adaugam crema de branza, esenta de vanilie si compozitia de ou si gelatina.
Intre timp am preparat si siropul astfel: 150 gr de zahar se caramelizeaza, apoi adaugam apa si restul de zahar si se fierbe. (nu am pus arome in sirop fiindca acopeream gustul de caramel).
Piscoturile le trecem scurt prin siropul racit si le asezam una langa alta formand un postament. Punem 1/2 din crema si continuam cu restul de piscoturi. Deasupra se adauga ultimul strat de crema si se orneaza cu capsuni.
Inainte de a fi servita se tine cam 5 ore la frigider.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii