Prajitura `Cabana`

Postat pe: 15-11-2009
(0)

Ingrediente

Blatul:
• 250 gr zahar,
• 50 gr untura,
• 600 gr faina,
• 3 lingurite miere,
• 4 lingurite lapte,
• 2 oua intregi,
• 1 lingurita bicarbonate
Crema:
• 3 prafuri budinca de vanilie,
• 750 ml lapte,
• 250 gr zahar pudra,
• 250 gr unt,
• 2 vanilii
Glazura:
• 200 gr zahar pudra,
• 3 linguri ulei,
• 3 linguri cacao,
• 4 linguri apa fiarta

Mod de preparare

Ingredientele de la blat se framinta toate la un loc si se imparte aluatul in doua parti.
Dintr-o parte se fac doua foi care se taie in trei pe lungime egale, cit este inca calda foaia.
In cealalta parte de aluat se pune cacao se intinde si se fac 12 batoane lungi cit tava, care se coc cite 6 odata.
Budinca se fierbe cu laptele, se lasa sa se raceasca, apoi se freaca untul cu zaharul si cele 2 vanilii.
Din cele trei foi care se taie pe lungime una se asaza in partea de jos, iar celelalte doua sub forma de cabana (piramida). In interiorul cabanei se pune alternativ crema si batoanele. Deasupra pe cabana se toarna glazura facuta la rece.
De s?rb?tori este o pr?jitur? delicioas?.

Poft? bun? : IONIC?
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura `Cabana`" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura `Cabana`