Mod de preparare foi:
Din aceste ingrediente se framanta un aluat elastic si daca iese prea vartos se pot adauga 2 linguri de smantana. Din acest aluat se fac 2 bile, care se coc 2 foi pe dosul tavii, timp de 10 minute, la 180 de grade c.
Mod de preparare blat:
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga apoi treptat apa calduta, pana se obtine o compozitie groasa si spumoasa. Se adauga faina, praful de copt si la urma albusurile batute bine spuma. Se coace (se incearca cu scobitoare) in tava in care am pus hartie de copt.
Mod de preparare crema:
Amestecam un pic faina, laptele, zaharul cu mixerul, apoi le dam la foc si amestecam cu o lingura de lemn pana se ingroasa. Se lasa la racit. Iar dupa ce s-a racit se incorporeazacrema in margarina.
Asamblarea prajituri:
-foaia maro
-crema
-blatul galben
-crema
-foaia maro
Dupa ce ati terminat de asamblat se face glazura si se intinde uniform.
Dupa care se rade ciocolata alba pe deasupra ca o ninsoare.
Se da la la loc racoros si se serveste cand foile sau mai innmuiat un pic.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...
Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii