BLATUL
Se bate un blat normal ca de tort si se da la cuptor in tava unsa si infainata; in cuptorul preincalzit in prealabil; blatul cand este rece se imparte in doua;
CREMA
Se fierbe pe aburi: zaharul, cacaua, Nesquick si laptele pana se ingroasa; apoi se pune la racit; cand e rece crema se adauga untul si alunele pisate;
SIROPUL
Se fierb toate la un loc pana da in clocot putin; siropul se pune mai bine caldut, deoarece se insiropeaza mai bine;
MODUL DE ARANJARE
- blat
- sirop
- crema
- blat
- sirop
- crema
- frisca
Daca doriti sa puneti deasupra peste frisca ceva de ornament se poate pune : bombonele de ciocolata; ciocolata rasa sau pudra de Nesquick.
Va doresc spor la treaba!
Poze nu am sa postez; dar cand o sa mai fac prajitura am sa fac si o sa postez.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii