Se amesteca branza toata cu ouale, se adauga un praf sare, coaja de lamaie, zeama de lamaie, o lingura gris, stafidele pe care in prealabil le-ati pus in apa calduta cu putina esenta de rom si zahar dupa gust
Se pune intr-o tava unsa cu ulei o foaie de placinta s unge cu ulei apoi alta foaie pecare o ungem cu ulei si tot asa trei patru foi, apoi se pune compozitia de branza, deasupra se pun tot 4 foi de placinta unse intre ele cu ulei, ultima foaie se unge cu unt topir si se presara zahar tos, se coace la fo moderat, se serveste calda sau rece
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii