Se desface drojdia in laptele caldut, se toarna peste faina, se adauga zaharul, oul, sarea si ulei cate putin pana se desprinde aluatul de pe mana si se poate framanta. Se lasa 1 ora la dospit, apoi se imparte aluatul in doua tavi, se pun jumatati de prune, se presara zahar amestecat cu scortisoara.
Se coace 20 de minute, se scoate si se pudreaza cu zahar cand s-a racit.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii
Georgeta Popa • 14 Septembrie 2023, 11:17 Cit ulei se foloseste?
Georgeta Popa • 14 Septembrie 2023, 15:38 De ce nu dati reteta asa cum trebuie? Cantitatea de ulei nu este trecuta, ce marime au taviile si ce grosime, macar aproximativ trebuie sa aiba foile de aluat cind le intindem??
Georgeta Popa • 14 Septembrie 2023, 15:40 La ce temperatura se coc?