In 125 ml lapte caldut se topesc drojdia si o lingurita de zahar. Se lasa 10 minute intr-un loc caldut, apoi se toarna intr-o adancitura facuta in faina si se amesteca cu un ou batut cu un praf de sare, restul de lapte caldut aromat cu zaharul vanilat si untul frecat cu 125 g zahar pudra. Se acopera si se lasa deoparte 30 minute.
Se pune aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra se aseaza prunele taiate jumatati. Se coace in cuptorul bine incins, la 180 grade C.
Separat, se amesteca smantana batuta cu restul de zahar, ouale si jumatate de lingurita de scortisoara. Acest amestec se toarna deasupra placintei dupa 20 de minute de coacere. Apoi se coace in continuare inca 20-25 minute.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii