Se bat ouale cu zaharul si coaja de la cele doua lamai. Se adauga iaurtul si se amesteca.
Se i-a o tava se unge cu ulei, se pun doua, trei foi unse intre ele cu ulei apoi se pune un strat din compozitia de oua cu iaurt, si se continua tot asa, cateva foi de placinta unse intre ele cu ulei si umplutura. Ultimul strat va fi de oua cu iaurt si se va pune in strat subtire.
Se baga la cuptor pentru 20-25 minute pana se rumeneste deasupra. Dupa coacere se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii