-amestecam intr-o cratita laptele, zaharul si uleiul pana incepe sa fiarba apoi dam la racit.
-peste compozitia racita punem oul si bicarbonatul stins cu otet si amestecam bine
-punem faina cat incape si framntam bine
-facem umplutura:amestecam toate ingredientele bine in bol , lasam deoparte
-facem din aluat 2 bile
-intindem prima bila,o punem in tava dupa care punem copozitia de branza
-intindem a doua bila, ungem cu ou si intepam cu fruculita deasupra
dam la copt 30 minute la 160 g
-placinta se raceste dupa care se pudreaza cu zahar pudra
Bună rău iahnia de fasole, chiar și de post, mai ales servită cu murături!
Iahnie de fasole, de postDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii