Se amesteca untul cu zaharul, pana ce capata o consistenta cremoasa. Peste amestecul de zahar si unt, se adauga laptele si se omogenizeaza in continuare. Apoi punem ouale, unul cate unul si incorporeaza si ele in aluat. Separat, intr-un alt vas, se amesteca faina cu amoniacul, dupa care se incorporeaza amestecul solid in cel lichid. Aluatul obtinut se lasa la frigider peste noapte. A doua zi, se intinde aluatul si se taie forme de piscoturi sau orice alte forme doriti, care se dau apoi la cuptorul bine incalzit, la foc mic, pana devin crocante. Nu asteptati pana se rumenesc, ele trebuie sa ramana albe. Sunt delicioase!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza100% natural, 100% sanatos, pastrama de casa, cu ingrediente naturale de la Kamis.
Pastrama de mielSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii