Ingrediente

1 kg faina
400 g zahar
120 g unt
9 oua
3 linguri de lapte rece
2 pliculete amoniac
zahar vanilat sau esenta de vanilie

Mod de preparare

Se amesteca untul cu zaharul, pana ce capata o consistenta cremoasa. Peste amestecul de zahar si unt, se adauga laptele si se omogenizeaza in continuare. Apoi punem ouale, unul cate unul si incorporeaza si ele in aluat. Separat, intr-un alt vas, se amesteca faina cu amoniacul, dupa care se incorporeaza amestecul solid in cel lichid. Aluatul obtinut se lasa la frigider peste noapte. A doua zi, se intinde aluatul si se taie forme de piscoturi sau orice alte forme doriti, care se dau apoi la cuptorul bine incalzit, la foc mic, pana devin crocante. Nu asteptati pana se rumenesc, ele trebuie sa ramana albe. Sunt delicioase!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piscoturi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

vickyy
•  25.09.2008 07:38:54

Vreau sa va felicit pentru talentul vostru, dar aici m-ati lasat fara cuvinte, este superb sa faci acasa piscoturi proaspete, nu sa te duci la magazin sa le cumperi cine stie de cand, felicitari si la cat mai multe retete

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piscoturi