Se pun 2 albusuri+2 linguri zahar deoparte, restul de oua se freaca cu zaharul ramas (12 linguri), se adauga laptele si uleiul, praful de copt stins si faina. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Piersicile decojite si taiate bucatele mici (eventual tavalite prin faina) se pun deasupra aluatului. Cele doua albusuri se bat spuma cu cele 2 linguri de zahar si se pun peste piersici. Se pune 20 minute la cuptor.
Din aceasta compozitie rezulta un aluat mai vascos, pt a impiedica fructele sa ajunga la fundul tavii. Se pot pune ce fructe doriti!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorDa, lasagna ca si desert! Nu are cum sa nu va placa, asta daca va place branza, aici o excludem pe Timea:)))
Lasagna cu crema fina de branza si curmale uscateReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii