Se pun 2 albusuri+2 linguri zahar deoparte, restul de oua se freaca cu zaharul ramas (12 linguri), se adauga laptele si uleiul, praful de copt stins si faina. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Piersicile decojite si taiate bucatele mici (eventual tavalite prin faina) se pun deasupra aluatului. Cele doua albusuri se bat spuma cu cele 2 linguri de zahar si se pun peste piersici. Se pune 20 minute la cuptor.
Din aceasta compozitie rezulta un aluat mai vascos, pt a impiedica fructele sa ajunga la fundul tavii. Se pot pune ce fructe doriti!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii