Piscot cu Piersici

Postat pe: 31-08-2009
(1)

Ingrediente

6 oua
12 linguri zahar +2 linguri zahar
12 linguri cu varf cu faina
zahar vanilat
10 linguri lapte
9 linguri ulei
1 lingurita praf de copt
4-5 piersici mai mari

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se pun 2 albusuri+2 linguri zahar deoparte, restul de oua se freaca cu zaharul ramas (12 linguri), se adauga laptele si uleiul, praful de copt stins si faina. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Piersicile decojite si taiate bucatele mici (eventual tavalite prin faina) se pun deasupra aluatului. Cele doua albusuri se bat spuma cu cele 2 linguri de zahar si se pun peste piersici. Se pune 20 minute la cuptor.

Din aceasta compozitie rezulta un aluat mai vascos, pt a impiedica fructele sa ajunga la fundul tavii. Se pot pune ce fructe doriti!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piscot cu Piersici" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

elysium
•  20.11.2015 12:09:52

Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: laura.paraschiv@gmail.com

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piscot cu Piersici