Piscot cu Piersici

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Piscot cu Piersici

Ingrediente

  • 6 oua
  • 12 linguri zahar +2 linguri zahar
  • 12 linguri cu varf cu faina
  • zahar vanilat
  • 10 linguri lapte
  • 9 linguri ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • 4-5 piersici mai mari

Mod de preparare

Se pun 2 albusuri+2 linguri zahar deoparte, restul de oua se freaca cu zaharul ramas (12 linguri), se adauga laptele si uleiul, praful de copt stins si faina. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Piersicile decojite si taiate bucatele mici (eventual tavalite prin faina) se pun deasupra aluatului. Cele doua albusuri se bat spuma cu cele 2 linguri de zahar si se pun peste piersici. Se pune 20 minute la cuptor.

Din aceasta compozitie rezulta un aluat mai vascos, pt a impiedica fructele sa ajunga la fundul tavii. Se pot pune ce fructe doriti!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici