Pepene Galben Umplut cu Fructe

Postat pe: 27-07-2013
(0)

Ingrediente

1 pepene galben de 1kg
300g compot de fructe, asortate (struguri, piersici, ananas, cirese, pere)
cca 150ml zeama de la compotul de fructe (depinde cat intra in pepene)

Mod de preparare

Pepenele galben si compotul, se lasa la frigider, cateva ore.

Apoi, se ia pepenele galben, iar la un capat se taie, asa incat, partea taiata sa aiba rol de capac.
Cu o lingura se scot semintele. Iar cu un cutit, se taie miezul, de pe coaja. Trebuie avut grija, ca sa nu se rupa, coaja.

Dupa ce a fost scos tot miezul din pepenele galben, se pun fructele din compot, cateva bucatele de pepene galben si zeama de compot.

Se pun capacul pe pepene si se mai da la frigider pt cel putin 1 h.

Se serveste, rece ca aperitiv racoros si delicios.

Pofta buna!
In loc de zeama de compot, puteti folos, vin spumant sau suc de fructe. Puteti de asemenea folosi fructe proaspete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pepene Galben Umplut cu Fructe" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pepene Galben Umplut cu Fructe