Folosim o forma detasabila cu diametrul de 25-26 cm si o ungem cu margarina. Topim margarina intr-o craticioara, apoi o lasam sa se raceasca.
Separam ouale si batem bine albusele adaugand un praf de sare, apoi zaharul pudra. Separat amestecam galbenusele cu margarina racita, branza scurta si pasata bine, stafidele inmuiate in rom. Adaugam compozitia aceasta peste albusele batute, apoi punem faina cu praful de copt si amestecam prin rasturnare avand grija sa nu iasa aerul din albuse ca sa nu se lase compozitia.
Turnam compozitia in tava unsa si dam la cuptor 50 min. La 180. Se probeaza facand testul cu scobitoarea care trebuie sa iasa curata atunci cand intepam blatul cu ea.
Pana se raceste putin preparam glazura. Caramelizam zaharul, stingem cu apa, adaugam amidonul dizolvat cu lapte, apoi 50 g ciocolata. Amestecam usor ca sa se topeasca zaharul si sa se formeze un sos. Acest sos se intinde uniform pe Pasca rece rasturnata pe un platou. Cand glazura se raceste decoram pe margini cu nuca, alune si ciocolata tocate marunt.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii