Aluat:
Se urmeaza toate instructiunile de la cozonac. Se lasa la crescut. Apoi se rupe jumatate din compozitie si se intinde si se aseaza intr-o tava patrata sau rotunda . . . apoi se fac fasii din aluat se impletesc si se aseaza de jur imprejur si se acopera cu un stergar pana pregatim umplutura . . . .
Umplutura:
Se amesteca toate ingredientele si se aseaza in mijlocul formei de pasca (umpleti pasca doar in momentul in care o si bagati la cuptor) si se unge cu galbenus de ou . . .
Cuptorul trebuie sa fie bine incins - 45 min /220 grade.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii