Pasca cu Branza (III)

Postat pe: 11-05-2009
(0)

Ingrediente

Pentru aluat:
500g faina
250 ml lapte
150g unt
150g zahar
6 galbenusuri
25g drojdie
50ml ulei
2 pliculete zahar vanilat
1 esenta de rom
jumatate de ling sare
coaja rasa de la o lamaie
Ptr umplutura:
700g branza de vaci
200g zahar
150 stafide
2 oua
100g gris
50g faina
coaja rasa de la jumatate de lamaia
2 plicuri de zahar vanilat
2 fiole de esenta rom

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

3h
Aluat:

Se urmeaza toate instructiunile de la cozonac. Se lasa la crescut. Apoi se rupe jumatate din compozitie si se intinde si se aseaza intr-o tava patrata sau rotunda . . . apoi se fac fasii din aluat se impletesc si se aseaza de jur imprejur si se acopera cu un stergar pana pregatim umplutura . . . .

Umplutura:
Se amesteca toate ingredientele si se aseaza in mijlocul formei de pasca (umpleti pasca doar in momentul in care o si bagati la cuptor) si se unge cu galbenus de ou . . .

Cuptorul trebuie sa fie bine incins - 45 min /220 grade.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pasca cu Branza (III)" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pasca cu Branza (III)