Pasca cu Branza (III)

Postat pe: 11-05-2009
(0)

Ingrediente

Pentru aluat:
500g faina
250 ml lapte
150g unt
150g zahar
6 galbenusuri
25g drojdie
50ml ulei
2 pliculete zahar vanilat
1 esenta de rom
jumatate de ling sare
coaja rasa de la o lamaie
Ptr umplutura:
700g branza de vaci
200g zahar
150 stafide
2 oua
100g gris
50g faina
coaja rasa de la jumatate de lamaia
2 plicuri de zahar vanilat
2 fiole de esenta rom

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

3h
Aluat:

Se urmeaza toate instructiunile de la cozonac. Se lasa la crescut. Apoi se rupe jumatate din compozitie si se intinde si se aseaza intr-o tava patrata sau rotunda . . . apoi se fac fasii din aluat se impletesc si se aseaza de jur imprejur si se acopera cu un stergar pana pregatim umplutura . . . .

Umplutura:
Se amesteca toate ingredientele si se aseaza in mijlocul formei de pasca (umpleti pasca doar in momentul in care o si bagati la cuptor) si se unge cu galbenus de ou . . .

Cuptorul trebuie sa fie bine incins - 45 min /220 grade.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pasca cu Branza (III)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pasca cu Branza (III)
html