Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Reţetă de preparare a papanaşilor

Ingrediente

  • 400 g branza de vaca,
  • 1 lingura faina,
  • 1 lingura gris,
  • 2 oua,
  • ulei pentru prajit,
  • sare,
  • smantana,
  • dulceata

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Branza zdrobita cu furculita se amesteca cu faina si grisul, se adauga ouale intregi, sarea si se amesteca bine.

Se modeleaza din aceasta compozitie papanasii (rotunzi, cu gaura in mijloc), care se dau prin faina si se pun la prajit in mult ulei bine incins.

Cand sunt rumeniti pe ambele parti, se scot, se pudreaza si se servesc cu dulceata si stropiti cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate