Papanasi cu Telemea

Postat pe: 10-07-2016
(1)

Ingrediente

400 g branza de vaci
50 g branza telemea
350 g faina
3 linguri cu varf zahar
3 linguri cu varf pesmet
3 plicuri zahar vanilat
coaja rasa de lamaie
zeama de la 1 lamaie
ulei pentru prajit
Pentru ornat: Zahar pudra dulceata sau piure de mure smantana

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Branzeturile se amesteca cu zaharul, coaja de lamaie si ouale.

Se adauga bicarbonatul stins in zeama de lamaie, apoi se incorporeaza faina si pesmetul.

Se omogenizeaza si se lasa aluatul deoparte 10 minute, dupa care se modeleaza papanasii si se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Se pudreaza cu zahar pudra si se servesc cu piure de mure sau dulceata si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Papanasi cu Telemea" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

derla
•  08.05.2017 18:28:14

Par foarte buni; seamana cu cei pe care-i mancam demult pe la unele restaurante de la mare si din Poiana Brasov... Doar o intrebare: bicarbonat - cam cat la compozitia de mai sus?
Multumesc, Mihai

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Papanasi cu Telemea