Papanasi cu Smantana si Gem de Mure

Postat pe: 08-10-2011
(0)

Ingrediente

250 gr ricotta
un praf sare
coaja de la o lamaie mica
3 linguri zahar
un ou
o lingurita rasa bicarbonat sodiu
vanilie
faina cat cuprinde ca sa iasa un aluat din care se pot face mingiute

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele se fac mingiute cam de marimea unei nuci verzi, se fac aplatizeaza si se face o gaura in mijoc, se coc in ulei, se servesc calzi sau reci cu smantana si gem dupa plac, eu am folosit de mure caci il ador.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Papanasi cu Smantana si Gem de Mure" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Papanasi cu Smantana si Gem de Mure