Papanasi cu mac

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

250 g cartofi
250 g branza vaci
100 g faina
1 ou
1 lingura zahar
1 praf sare
ulei pentru prajit
6 linguri mac macinat
2 linguri zahar pudra

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare 25 minute. Se paseaza si se amesteca cu branza de vaci, ou, 2 linguri faina, gris, zahar si sare.

Se obine un aluat omogen. Se scoate am cat o bila din aluat si se tavaleste prin faina apoi se freaca intre palme ca sa se alungeasca.

Se incinge uleiul in tigaie si se rumenesc papanasii.

Se scot pe servetel. Se presara mac si zahar pudra. Noi am servit asa simpli.

Se pot servi cu ce doriti voi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Papanasi cu mac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

tsilly
•  23.02.2010 15:38:35

interesanta reteta !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Papanasi cu mac