Reţetă de preparare a papanaşilor cu mac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Reţetă de preparare a papanaşilor cu mac

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor cu mac
  • -250 g cartofi
  • -250 g branza vaci
  • -100 g faina
  • -1 ou
  • -1 lingura zahar
  • -1 praf sare
  • -ulei pentru prajit
  • -6 linguri mac macinat
  • -2 linguri zahar pudra

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor cu mac

Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare 25 minute. Se paseaza si se amesteca cu branza de vaci, ou, 2 linguri faina, gris, zahar si sare.

Se obine un aluat omogen. Se scoate am cat o bila din aluat si se tavaleste prin faina apoi se freaca intre palme ca sa se alungeasca.

Se incinge uleiul in tigaie si se rumenesc papanasii.

Se scot pe servetel. Se presara mac si zahar pudra. Noi am servit asa simpli.

Se pot servi cu ce doriti voi!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune