Papanasi

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 kg brinza de vaci,
400 g faina,
4 oua,
100 g zahar farin,
4 g bicarbonat,
coaja rasa de lămîie,
100 g gris,
200 ml ulei,
500 g smintina,
50 g zahar fin,
20 g sare

Mod de preparare

Brinza de vaci se amesteca cu faina cernuta, ouale batute, zaharul, bicarbonatul, coaja de lamiie, grisul si sarea. Se amesteca bine compozitia pina la omogenizare, apoi se modeleaza papanasi in forma rotunda, se apasa la mijloc formind un orificiu si se prajesc in uleiul infierbintat, pina se rumenesc.
Se servesc calzi cu smintina si zahar fin deasupra, cite doua bucati la portie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Papanasi" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Papanasi