Pandispan pufos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pandispan pufos

Ingrediente

  • 7 oua
  • 7 linguri apa
  • 7 linguri ulei
  • 1 cana si jumatate faina
  • 1 cana si jumatate zahar
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
  • 2 linguri cacao

Mod de preparare

Se separa ouale, se bate albusul spuma bine, se pune zaharul cu apa la foc mic pina se face sirop apoi se toarna fierbinte peste albus batind cu mixerul cam 1 minut, peste se pune uleiul si se bate, se pun galbenusurile si se bate, apoi praful de copt dizolvat si faina amestecind pina se omogenizeaza.

Se unge o forma cu unt sau margarina si se toarna compozitia pastrand un pic pentru a se amesteca cu cacao, punind si aceasta compozitie peste cealalta.

Se coace la foc potrivit 40-45 minute.
Reusita e sigura

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate