Pandispan pufos

Postat pe: 27-09-2010
(14)

Ingrediente

7 oua
7 linguri apa
7 linguri ulei
1 cana si jumatate faina
1 cana si jumatate zahar
1 praf de copt
zahar vanilat
2 linguri cacao

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se separa ouale, se bate albusul spuma bine, se pune zaharul cu apa la foc mic pina se face sirop apoi se toarna fierbinte peste albus batind cu mixerul cam 1 minut, peste se pune uleiul si se bate, se pun galbenusurile si se bate, apoi praful de copt dizolvat si faina amestecind pina se omogenizeaza.

Se unge o forma cu unt sau margarina si se toarna compozitia pastrand un pic pentru a se amesteca cu cacao, punind si aceasta compozitie peste cealalta.

Se coace la foc potrivit 40-45 minute.
Reusita e sigura
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pandispan pufos" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

gabi1366
•  21.03.2011 15:47:41

azi am sal fac din prezentarea in imagine e super si cred ca o sa fie super

esty13
•  15.03.2011 16:49:04

Spuneti-mi va rog ce sa fac ca sa nu se mai lase pandispanul dupa ce il scot de la cuptor.Multumesc

gabriela_r_05
•  17.05.2011 21:45:16

seara buna ! eu ce am 10 minute de cand am bagat un astfel de pndispan la cuptor ...primul pandispan...sper sa iasa bunnnnn

giuliapo
•  20.04.2010 16:36:13

super pandispanul!!!de cind am dat de reteta asta,l-am facut de nenumarate ori....!!!multumesc pt reteta!!!

aditzawww
•  13.01.2010 10:08:42

super reteta!eu am pus-o intr-o tava cu forme de ursuleti.a papat pitica mea 3 bucati la micul dejun

clodyy
•  08.05.2009 23:36:22

Am facut aceasta reteta de 3 ori si mi-a iesit super!! Insa fara cacao pentru ca nu-mi place si am adaugat putina scortisoara in zahar care i-a dat un miros...si un mar taiat ca boaba de stafida. Iar dupa ce l-am scos din cuptor, l-am decorat cu glazura cu gust de lamaie de la Dr. Oetker(gasiti cu diferite arome)
Incercati reteta pentru ca merita!

schmidt_alina
•  01.05.2009 23:28:41

am incercat reteta si a iesit super :) si la gust si la aspect

qinto2002
•  27.06.2008 01:46:52

dragelor de ce va complicati
baza retetei de prajituri
2 - faina plus un pic de praf de copt
1 - zahar
1 - margarina
1 - ou
si puteti adauga orice mirodenii doriti
amestecati zahar si margarina
adaugati ou(le) ci continuati sa amestecati
adaugati faina si amestecati sa obtineti o consistenta omagena si sa se scurga de pe dosul lingurii
puteti ajusta cu lapte, alcool sau orice
se pune intr-o tava tapetata cu ulei(margarina) si faina
si se coace la aprox 170 de grade C
pentru aprox 30 min

emy222
•  29.06.2008 19:07:27

am incercat reteta si a iesit super

vero
•  01.02.2008 18:38:45

Nu se poate pune faina si amesteca mai departe cu mixerul. Cand punem faina la sfarsit amestecam cu lingura de lemn de sus in jos, incet sa nu se lase albusurile.

Corrina
•  12.09.2007 20:58:25

praful de copt dizolvat. Adica cum dizolvat? Eu sunt f incepatoare de aia intreb.

cara
•  01.08.2007 21:14:39

E un pandispan minunat: pufos si bun!!

Stella Damianou
•  23.04.2007 17:13:43

Foarte buna reteta. Am inlocuit cacaoa cu sirop de ciocolata dar data viitoare am sa pun cacao. Este gustos, pufos si cred ca se poate folosi cu succes si ca blat la torturi.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pandispan pufos