Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin crema. Se adauga pe rand 5 linguri de apa clocotita fiarta si se mixeaza dupa fiecare lingura adaugata. Se pune si zaharul vanilat. Daca doriti un blat mai pufos si aerat faina se cerne de doua ori dupa ce a fost masurata Adaugam toata faina dintr-un foc si amestecam de cateva ori cu lingura de lemn, apoi adaugam in doua transe albusurile batute bat cu 2 linguri de zahar pudra (amestecam de jos in sus ca sa nu se lase).
Punem aluatul in tava unsa si tapetata (eu folosesc tava cuptorului), iar pe deasupra visinele intregi fara samburi, capsunile taiate in doua daca sunt mari sau caisele tot pe din doua sau felii in functie da marimea lor. Bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 minute (in primele 15 minute nu deschidem cuptorul).
Dupa 30 minute se face testul cu scobitoarea in locul unde este numai blat fara fructe. A nu se lasa mai mult de 35 minute pentru ca se va arde in partea de jos. Dupa racire se scoate din tava si se pudreaza cu putin zahar pudra pentru aspect si apoi se taie.
Timp de preparare: 40 minut
Complexitate redusa
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii