Pt. inceput se bat albusurile spuma.
Separat, se prepara siropul :Se pun la fiert apa, sucul de lamaie, zaharul, coniacul si scortisoara, lasandu-se pe foc pana se leaga bine. Apoi, se toarna fierbinte peste albusurile spuma, dupa care, se pun coaja de lamaie, apa, zeama de lamaie, zaharul, zaharul vanilat, uleiul, galbenusurile, unul cate unul, nuca, faina si praful de copt.
Se amesteca foarte bine si se toarna compozitia intr-o forma rotunda, unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra, se aseaza boabele de struguri.
Se da la cuptor, la foc potrivit, pana se coace.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii