Pandispan cu Nuca si Struguri

Postat pe: 08-05-2009
(0)

Ingrediente

Pt aluat:
8 oua
6 linguri apa
2 linguri zeama de lamaie
8 linguri ulei
o cana faina
o cana nuca macinata
o cana zahar
1 pliculet praf de copt
1 pliculet zahar vanilat
coaja rasa de lamaie
Pt sirop:
150 ml apa
200 g zahar
50 ml coniac
50 ml suc de lamaie
o lingura scortisoara
Pt ornat:
800 g struguri albi si negri

Mod de preparare

Pt. inceput se bat albusurile spuma.
Separat, se prepara siropul :Se pun la fiert apa, sucul de lamaie, zaharul, coniacul si scortisoara, lasandu-se pe foc pana se leaga bine. Apoi, se toarna fierbinte peste albusurile spuma, dupa care, se pun coaja de lamaie, apa, zeama de lamaie, zaharul, zaharul vanilat, uleiul, galbenusurile, unul cate unul, nuca, faina si praful de copt.

Se amesteca foarte bine si se toarna compozitia intr-o forma rotunda, unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra, se aseaza boabele de struguri.

Se da la cuptor, la foc potrivit, pana se coace.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pandispan cu Nuca si Struguri" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pandispan cu Nuca si Struguri