Faina se amesteca cu untura apoi adaugam ouale, sarea, zaharul, zaharul vanilat coaja rasa de lamaie si praf de copt si framantam totul bine pana se omogenizeaza. Trebuie sa obtinem un aluat mai tare.
Se imparte in trei coca obtinuta si fiecare bucata se intinde la aceiasi grosime. Se decupeaza fiecare cu pahar de marimi diferite. Se bate cu o furculita un albus de ou si mijlocul fiecarui disc cat punem degetul atingem cu albus.
Peste adaugam cercul de aluat mijlociu, repetam faza cu albusul si punem cercul mai mic. Asezate astfel la taiem marginile in 4 in asa fel incat marginea fiecarui disc sa fie taiat. Se preseaza mijlocul fiecareia. Se pun la copt in ulei incins.
Dupa coacere se scot, se lasa la stors si se orneaza cu zahar ars, zahar pudra sau cu ambele.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustLa fel de cunoscuta in CSI ca si si placinta ruseasca cu branza pe care am postat-o anterior...
Cочники-Placinta ruseasca cu branza IIDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii