Pancove - Trandafiri

Complexitate
redusa
Pancove - Trandafiri

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 3 linguri mari untura
  • 3 oua
  • 1 praf sare
  • 100 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja de lamaie rasa
  • 1/4 sfert plic praf de copt

Mod de preparare

Faina se amesteca cu untura apoi adaugam ouale, sarea, zaharul, zaharul vanilat coaja rasa de lamaie si praf de copt si framantam totul bine pana se omogenizeaza. Trebuie sa obtinem un aluat mai tare.

Se imparte in trei coca obtinuta si fiecare bucata se intinde la aceiasi grosime. Se decupeaza fiecare cu pahar de marimi diferite. Se bate cu o furculita un albus de ou si mijlocul fiecarui disc cat punem degetul atingem cu albus.

Peste adaugam cercul de aluat mijlociu, repetam faza cu albusul si punem cercul mai mic. Asezate astfel la taiem marginile in 4 in asa fel incat marginea fiecarui disc sa fie taiat. Se preseaza mijlocul fiecareia. Se pun la copt in ulei incins.

Dupa coacere se scot, se lasa la stors si se orneaza cu zahar ars, zahar pudra sau cu ambele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu Mere
1
Dulciuri

Prajitura cu Mere

Prajitura cu Mere
Inghetata de trandafiri si banane
2
Dulciuri

Inghetata de trandafiri si banane

Inghetata de trandafiri si banane
Prajitura cu mere, budinca si foietaj
5
Dulciuri

Prajitura cu mere, budinca si foietaj

Prajitura cu mere, budinca si foietaj
Parteneri
Desert gogosi
Bucataras.RO

Desert gogosi

Un desert adorat de toata lumea.

Desert gogosi
Socată reţeta bunicii
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri