Amestecam faina cu praful de copt. Cu exceptia acestora, toate celelalte ingrediente le mixam. Dupa ce s-au omogenizat, adaugam si faina, mixand la o viteza mai mica.
Turnam un polonic de aluat in centrul unei tigai neaderente. Focul trebuie sa fie moale. Nu miscam/rotim tigaia ca la clatitele clasice, aluatul se va intinde singur cat trebuie. In momentul in care obsrvam ca apar bule pe suprafata "clatitei", este semn ca trebuie sa o intoarcem.
Procedam astfel pana se termina aluatul.
Servim cu gem/dulceata, dar sunt o nebunie si cu Nutella.
Sa aveti pofta!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii