Untul se amesteca cu zaharul, pana ce devine o crema spumoasa. Se adauga galbenusurile, faina, iar la sfarsit se adauga albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si se coace la un foc iute. Cand este gata, se toarna pe deasupra dulceata, se intinde pe toata suprafata omletei, se ruleaza, se pudreaza cu zahar si se taie felii. Se consuma calda.
Aceste rulouri sunt asa pufoase si bune, bune, mai ales daca va place spanacul. Daca nu aveti timp sa luati masa, va puneti...
Aperitiv rulouri cu spanac si branzaAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii