1.Se aseaza 2 blaturi de prajitura unul peste altul,se taie intai in patrate egale,apoi li se taie colturile si se vor obtine perechi de octogoane.
2.Intr-un vas se amesteca braza de vaci,50gr de zahar si cojil;e de portocala confiate pana se dizolva zaharul.
3.Ciresele amare,restul de zahar si gelatina se pun pe foc in 100ml de apa,se amesteca pana se dizolva zaharul si incepe sa se inchege,apoi se lasa la racit.
4.Ciresele racite se amesteca cu compozitia de branza,oprind putin lichid inchegat pentru ornat.
5.Intre foile de octogoane se pune compozitie de branza pe mijloc,iar in jurul ei se orneaza cu gelatina oprita.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii