1.Se aseaza 2 blaturi de prajitura unul peste altul,se taie intai in patrate egale,apoi li se taie colturile si se vor obtine perechi de octogoane.
2.Intr-un vas se amesteca braza de vaci,50gr de zahar si cojil;e de portocala confiate pana se dizolva zaharul.
3.Ciresele amare,restul de zahar si gelatina se pun pe foc in 100ml de apa,se amesteca pana se dizolva zaharul si incepe sa se inchege,apoi se lasa la racit.
4.Ciresele racite se amesteca cu compozitia de branza,oprind putin lichid inchegat pentru ornat.
5.Intre foile de octogoane se pune compozitie de branza pe mijloc,iar in jurul ei se orneaza cu gelatina oprita.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii