Se pune ciocolata impreuna cu zaharul pe baie de aburi, si cand s-a topit, se adauga treptat cate un ou, amestecandu-se pana se ingroasa crema. (Nu puneti ouale de la inceput cu ciocolata, riscati sa se faca omleta).
Se lasa sa se raceasca. Se freaca untul cu mixerul pana este spumos, apoi se toarna treptat crema de ciocolata si esenta de rom, si se amesteca bine. Se pune la frigider cca 30 minute, cat sa se intareasca.
Se desfasoara foaia de blat, se unge cu crema de ciocolata, apoi se aseaza bananele pe doua randuri paralele la cca 6-7 cm distanta de margini. Se ruleaza marginile in jurul bananelor si se aduc ambele spre mijloc pana se unesc, apoi se intoarce rulada cu fata (exteriorul) in sus si se aseaza pe un platou. Se unge si pe exterior cu crema si se poate orna dupa preferinta cu nuci macinate, cu nuca de cocos, cu ceva glazura de ciocolata alba sau de zahar pudra, dupa plac si imaginatie.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii