Ochi de pisica

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

Blatul:
6 oua
4 linguri zahar
2 linguri cacao
3-4 linguri faina
Crema:
150 g ciocolata semi-amaruie sau de lapte
3 oua
100 g zahar tos
200 g unt
esenta de rom si de vanilie
4 banane

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se pune ciocolata impreuna cu zaharul pe baie de aburi, si cand s-a topit, se adauga treptat cate un ou, amestecandu-se pana se ingroasa crema. (Nu puneti ouale de la inceput cu ciocolata, riscati sa se faca omleta).

Se lasa sa se raceasca. Se freaca untul cu mixerul pana este spumos, apoi se toarna treptat crema de ciocolata si esenta de rom, si se amesteca bine. Se pune la frigider cca 30 minute, cat sa se intareasca.

Se desfasoara foaia de blat, se unge cu crema de ciocolata, apoi se aseaza bananele pe doua randuri paralele la cca 6-7 cm distanta de margini. Se ruleaza marginile in jurul bananelor si se aduc ambele spre mijloc pana se unesc, apoi se intoarce rulada cu fata (exteriorul) in sus si se aseaza pe un platou. Se unge si pe exterior cu crema si se poate orna dupa preferinta cu nuci macinate, cu nuca de cocos, cu ceva glazura de ciocolata alba sau de zahar pudra, dupa plac si imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ochi de pisica" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

mioara31
•  25.07.2012 15:00:39

gustos !!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ochi de pisica