Se incalzeste cuptorul la 350F (180C). Intr-un vas mai maricel se amesteca untul cu zaharul cu ajutorul mixerului manual pana obtinem o crema, se adauga banana zdrobita (sau ouale) si vanilia si se amesteca. Apoi se adauga faina combinata cu bicarbonatul, sarea si scortisoara, se amesteca bine. Se lasa mixerul si se ia o lingura de lemn, se adauga fulgi de ovaz si stafidele, se omogenizeaza.
Cu ajutorul unei lingurite se iau bucatele de aluat si se pun gramajoare pe o tava neunsa, se aplatizeaza cu o furculita si se introduc in cuptor. Se coc aproximativ 10 minute sau pana devin aurii foarte deschis. Se lasa la racit si se pastreaza in containere inchise ermetic.
Sunt niste biscuiti numai buni de "rontait", sant mai tari ca textura dar inmuiati in lapte sant foarte buni, plus ca sant o doza buna de fibra care este sanatoasa corpului si ajuta tractului intestinal
Nota ... in poza cu ingrediente apare un baton de margarina ... nu isi are locul la reteta (am modificat ulterior reteta si am pus avocado in locul margarinei pentru ca am vrut sa scap de plasticele din margarina)
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii