Se incalzeste cuptorul la 350F (180C). Intr-un vas mai maricel se amesteca untul cu zaharul cu ajutorul mixerului manual pana obtinem o crema, se adauga banana zdrobita (sau ouale) si vanilia si se amesteca. Apoi se adauga faina combinata cu bicarbonatul, sarea si scortisoara, se amesteca bine. Se lasa mixerul si se ia o lingura de lemn, se adauga fulgi de ovaz si stafidele, se omogenizeaza.
Cu ajutorul unei lingurite se iau bucatele de aluat si se pun gramajoare pe o tava neunsa, se aplatizeaza cu o furculita si se introduc in cuptor. Se coc aproximativ 10 minute sau pana devin aurii foarte deschis. Se lasa la racit si se pastreaza in containere inchise ermetic.
Sunt niste biscuiti numai buni de "rontait", sant mai tari ca textura dar inmuiati in lapte sant foarte buni, plus ca sant o doza buna de fibra care este sanatoasa corpului si ajuta tractului intestinal
Nota ... in poza cu ingrediente apare un baton de margarina ... nu isi are locul la reteta (am modificat ulterior reteta si am pus avocado in locul margarinei pentru ca am vrut sa scap de plasticele din margarina)
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii