Coji
Se amesteca untura cu faina, ouale se bat cu zaharul pudra si amoniacul stins. Se toarna peste faina amestecata cu untura si se framanta o coca destul de tare.
Se fac bilute si se coc pe aragaz in forma de coji.
Crema
Laptele se pune pe foc pana da in clocot, se amesteca zaharul, faina si cacao si se toarna in ploaie in lapte. Se amesteca energic pana se obtine o crema groasa. Se da de pe foc si se incorporeaa untul. Se mesteca pana se obtine o crema fina si lucioasa, cu care umplem cojile de nuci.
Spor la gatit!
Se lasa la fragezit 24 ore, dupa care se pudreaza cu zahar si se pot servi!
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii