Coji
Se amesteca untura cu faina, ouale se bat cu zaharul pudra si amoniacul stins. Se toarna peste faina amestecata cu untura si se framanta o coca destul de tare.
Se fac bilute si se coc pe aragaz in forma de coji.
Crema
Laptele se pune pe foc pana da in clocot, se amesteca zaharul, faina si cacao si se toarna in ploaie in lapte. Se amesteca energic pana se obtine o crema groasa. Se da de pe foc si se incorporeaa untul. Se mesteca pana se obtine o crema fina si lucioasa, cu care umplem cojile de nuci.
Spor la gatit!
Se lasa la fragezit 24 ore, dupa care se pudreaza cu zahar si se pot servi!
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPentru seria prăjituri pentru sărbători, ce te duc cu gândul la casa părintească, am răsfoit caietul de rețete,...
Piersicuțe dulci – fursecuri fragede și aromateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii