Se prepară întâi compoziţia din biscuiţi care trebuie să stea la rece : se zdrobesc biscuiţii într-o pungă sau se mărunţesc cu ajutorul robotului, apoi se amestecă cu zahărul pudră şi untul topit.
Se tapetează un vas cu hârtie de copt sau doar se unge cu unt, apoi se presează bine compoziţia de biscuiţi pe fundul formei. Se dă la frigider.
Pentru cremă se pune gelatina la hidratat în cca. 50 ml apă rece pentru 5 minute, apoi se pune la foc mic până se încălzeşte şi se dizolvă.
Smântâna pentru frişcă se combină cu 100 g zahăr şi se bate spumă tare. Apoi se adaugă smântâna , crema de brânză, restul de zahăr şi esenţa şi se omogenizează bine totul. Se încorporează şi gelatina şi se toarnă crema peste blatul de biscuiţi. Se dă desertul la rece până a doua zi.
Se poate servi cu fructe proaspete, sos de fructe sau alte variante la alegere.
Poftă bună!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii