Se topeste la bain-marie untul si ciocolata taiate cuburi.Se ia de pe foc si se adauga zaharul si vanilia. Se adauga oulale,unul cate unul, amestecand bine cu o lingura de lemn.Se adauga faina si sarea si se amesteca pana cand se omogenizeaza.
Dati la o parte o cescuta de compozitie iar pe restul puneti-o intr-o tava tapetata (23x23 cm). Mixati crema de branza pana devine spumoasa.Adaugati zaharul,vanilia si oul si continuati sa mixati pana cand se omogenizeaza. Adaugati crema peste blat iar apoi cescuta ramasa din prima compozitie.Amestecati usor pt un efect marmorat.
Coaceti in cuptorul preincalzit aprox 25 min la 160 grade si taiati-le numai dupa ce s-au racit
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii