Negrese cu crema de branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Negrese cu crema de branza

Ingrediente

  • 115g unt
  • 115g ciocolata
  • 250g zahar
  • 1lgt esenta vanilie
  • 2 oua
  • 70g faina
  • 1/4 lgt sare
  • Crema
  • 230g crema de branza (eu am pus mascarpone)
  • 65g zahar
  • 1lgt esenta vanilie
  • 1 ou

Mod de preparare

Se topeste la bain-marie untul si ciocolata taiate cuburi.Se ia de pe foc si se adauga zaharul si vanilia. Se adauga oulale,unul cate unul, amestecand bine cu o lingura de lemn.Se adauga faina si sarea si se amesteca pana cand se omogenizeaza.
Dati la o parte o cescuta de compozitie iar pe restul puneti-o intr-o tava tapetata (23x23 cm). Mixati crema de branza pana devine spumoasa.Adaugati zaharul,vanilia si oul si continuati sa mixati pana cand se omogenizeaza. Adaugati crema peste blat iar apoi cescuta ramasa din prima compozitie.Amestecati usor pt un efect marmorat.
Coaceti in cuptorul preincalzit aprox 25 min la 160 grade si taiati-le numai dupa ce s-au racit

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc