Se topeste la bain-marie untul si ciocolata taiate cuburi.Se ia de pe foc si se adauga zaharul si vanilia. Se adauga oulale,unul cate unul, amestecand bine cu o lingura de lemn.Se adauga faina si sarea si se amesteca pana cand se omogenizeaza.
Dati la o parte o cescuta de compozitie iar pe restul puneti-o intr-o tava tapetata (23x23 cm). Mixati crema de branza pana devine spumoasa.Adaugati zaharul,vanilia si oul si continuati sa mixati pana cand se omogenizeaza. Adaugati crema peste blat iar apoi cescuta ramasa din prima compozitie.Amestecati usor pt un efect marmorat.
Coaceti in cuptorul preincalzit aprox 25 min la 160 grade si taiati-le numai dupa ce s-au racit
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioasePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii