Intr-un vas se amesteca untul, zaharul, laptele si cele 2 linguri de cacao.
Se pune vasul pe foc si se amesteca continuu pana fierb in clocot. Se fierbe crema obtinuta cateva minute apoi se da la racit.
In jumatate din cantitate se adauga nuca, faina, galbenusurile, praful de copt, aromele si albusurile batute spuma.
Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata in prealabil si se da la cuptor la foc mijlociu. Cand blatul este copt se lasa putin la racit pentru a se putea scoate din tava fara sa se rupa. Se taie in cuburi.
Fiecare cub se trece prin crema ramasa, apoi prin nuca macinata sau nuca de cocos.
Se tine la rece macar 12 ore.
POFTA BUNA!!!!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii